Uudisvoog:

Tagasi

IKEA kasutab Dynamics NAV LSRetail lahendust

Loe lähemalt SIIT, kuidas üks nõudlikumaid kliente maailmas kasutab tervikliku Microsoft Dynamics NAV lahendust koos jaekaubanduse erilahendusega – LS NAV. Loe artiklist, mis on olnud peamised väljakutsed, miks valiti just nimetatud lahendus.

IKEA Saudi Arabia is one of the many world-wide IKEA franchisees that take the IKEA concept globally and adapt it to local markets.

IKEA Saudi Arabia handles a big-scale operation: the 3 stores currently in place use over 100 POS systems, and this year alone they will welcome 8 million visitors – that is almost 1/3 of the whole Saudi Arabian population.

As Nasir Mohiuddin, IKEA Saudi Arabia, commented Thanks to LS Retail solutions, IKEA Saudi Arabia can handle the challenge of managing the massive scale of its business and the increasing volume of sales.

The LS Retail system has offered invaluable help and solid benefits to the IKEA Saudi Arabia operations, for the following reasons:…

Tehnoloogia

Majandustarkvara lahenduse mitu nägu

Eelmine uudis

järgmine uudis

Tootmine

Kuluarvestus aitab välja selgitada toote ja teenuse kasumlikkuse

DIGITALISEERIMINE