Uudisvoog:

Tagasi

BCS Itera raamatusoovitused suveks VOL1

Puhkused käivad täie hooga ja mitmed BCS Itera tegijad on leidnud aega lugeda suurepäraseid raamatuid. Käesolevaga väike nimekiri soovitustest, kui ideed on otsa saanud ning raamaturiiul poes liiga kirju.

Jack: Straight from the Gut

BCS Itera konsultant Rain: “Tõsine lemmik, mida olen mitu korda uuesti kätte võtnud. Väga lihtne lugemine, samas annab palju näiteid kuidas tõusta maailma ühe suurima firma juhiks.”

RainAmazon kirjeldus: They called him Neutron Jack. They called him the world’s toughest boss. And then Fortune called him “The Manager of the Century.” In his twenty-year career at the helm of General Electric, Jack Welch defied conventional wisdom and turned an aging behemoth of a corporation into a lean, mean engine of growth and corporate innovation. In this remarkable autobiography-a classic business book and runaway New York Times bestseller now updated with a new afterword by the author-Jack Welch takes us on the rough-and-tumble ride that has been his remarkable life. From his working-class childhood to his early days in G.E. Plastics to his life at the top of the world’s most successful company, Welch tells his intensely personal story with his well-known fire and candor. And although it chronicles billion-dollar deals and high-stakes corporate standoffs, Jack is ultimately a story about people-from a man who based his career on demanding only the best from others and from himself.

 

Slight edge, J. Olson.

BCS Itera konsultant Siiri: “Annab elufilosoofia, kuidas elust mõelda ning kuidas jõuda suurte saavutusteni.”

SiiriAmazoni kirjeldus: “The Slight Edge” is a way of thinking, a way of processing information that enables you to make the daily choices that will lead you to the success and happiness you desire. Learn why some people make dream after dream come true, while others just continue dreaming and spend their lives building dreams for someone else. It s not just another self-help motivation tool of methods you must learn in order to travel the path to success. It shows you how to create powerful results from the simple daily activities of your life, by using tools that are already within you.
In this 8th anniversary edition you ll read not only the life-changing concepts of the original book, but also learn what author Jeff Olson discovered as he continued along the slight edge path: the Secret to Happiness and the Ripple Effect.
This edition of “The Slight Edge” isn t just the story, but also how the story continues to create life-altering dynamics how a way of thinking, a way of processing information, can impact daily choices that will lead you to the success and happiness you desire. “The Slight Edge” is the key that will make all the other how-to books and self-help information that you read, watch and hear actually work.

 

Tee finantsvabadusse, B. Schäfer

BCS Itera konsultant Siiri: “Ideid, kuidas rahast mõelda ja sellega käituda.”

SiiriRahva Raamat: Kas rahateema valmistab Teile muret? Või saate Te oma rahaga kõik soovid täita? See raamat näitab Teile teed, kuidas saavutada heaolu, finantsvabadus ja rahaline kindlustatus. Tee, mida igaüks võib käia. Kuidas Te saate kiiresti võlgadest lahti? Kuidas te õigesti säästate ja seejuures varanduse kogute? 11 üllatavat meetodit, mille abil Te oma sissetulekut kohe suurendate. Siseinfo raha investeerimise kohta, mida Teile ükski pank ei reeda.

 

 

 

 

ELON MUSK. TESLA, SPACEX JA RÄNNAK ULMELISSE TULEVIKKU

BCS Itera turundusjuht Marek: “Paneb mõtlema geniaalsuse, hullumeelsuse ja väärtuste üle. Põnev läbilõige edu hinnast.”

RainRahva Raamat: Raamatus „Elon Musk: Tesla, SpaceX ja rännak ulmelisse tulevikku“ annab kogenud tehnoloogiaajakirjanik Ashlee Vance avalikkusele esimest korda realistliku ülevaate maailma ühe hulljulgeima ettevõtja erakordsest elust ja tegevusest. Autor, kellel oli eksklusiivne võimalus rääkida nii Muski kui ka tema pereliikmete ja sõpradega, jälgib mehe teed alates karmist lapsepõlvest Lõuna-Aafrikas kuni jõudmiseni maailma äritippude hulka. 

 

 

 

 

Sex, Money, Happiness, and Death: The Quest for Authenticity

BCS Itera turundusjuht Marek: Manfred F.R. Kets de Vries on üks mu absoluutne lemmik. Väga mõtlemapanev ja värvikas läbilõige pealkirjas nimetatud teemadel. Üks parimaid raamatuid.

Rain

Amazon: The four main tenets of life are explored in this unique new book that examines the issues that touch each executive, or for that matter, people in general. Based on his experiences as a psychoanalyst, professor and leadership coach, the author explores how ‘Sex, Money, Happiness and Death’ affect our work and our lives in general

Määratlemata

BCS Itera külastab Microsofti Worldwide Partner konverentsi

Eelmine uudis

järgmine uudis

Äriteenindus

Ärikinnisvara, mida oodata?!

DIGITALISEERIMINE