Chat

Uudisvoog:

Tagasi

Dynamics 365 Business Central sai stardipaugu BCS Itera seminaril.

Eelmisel nädalal toimus ca 200´le inimesele BCS Itera seminar, kus suure uudisena esitleti Dynamics 365 Business Centrali kui kaasaegseimat majandustarkvara.

Dynamics 365 Business Central on kohal ja ametlikult Eestis saadaval. Tutvu tootelehega.

Teiste teemadena räägiti juhi rollist majandustarkvara juurutamisel, ärianalüüsist, majandustarkvara integratsioonist riigi-, klientide-, partnerite- ja masinatega ning erilahendustest tootmisele, taristule, kaubandusele, rendile, ehitusele.

 

 

 

comments powered by Disqus

Juhtimine Tehnoloogia

Tuulutame ajusid – BCS Itera avab oma “TV” kanali juhtidele!

Eelmisel nädalal toimus ca 200´le inimesele BCS Itera seminar, kus suure uudisena esitleti Dynamics 365 Business Centrali kui kaasaegseimat majandustarkvara. Dynamics 365 Business Central on kohal ja ametlikult Eestis saadaval. Tutvu tootelehega. Teiste teemadena räägiti juhi rollist majandustarkvara juurutamisel, ärianalüüsist, majandustarkvara integratsioonist riigi-, klientide-, partnerite- ja masinatega ning erilahendustest tootmisele, taristule, kaubandusele, rendile, ehitusele.   […]

Eelmine uudis

Tehnoloogia

Kuningas on surnud, elagu kuningas! Dynamics 365 Business Central

Eelmisel nädalal toimus ca 200´le inimesele BCS Itera seminar, kus suure uudisena esitleti Dynamics 365 Business Centrali kui kaasaegseimat majandustarkvara. Dynamics 365 Business Central on kohal ja ametlikult Eestis saadaval. Tutvu tootelehega. Teiste teemadena räägiti juhi rollist majandustarkvara juurutamisel, ärianalüüsist, majandustarkvara integratsioonist riigi-, klientide-, partnerite- ja masinatega ning erilahendustest tootmisele, taristule, kaubandusele, rendile, ehitusele.   […]

järgmine uudis