Chat

Uudisvoog:

Tagasi

Tuulutame ajusid – BCS Itera avab oma “TV” kanali juhtidele!

Hea meel on teatada, et BCS Itera alustab iganädalaste live ülekannetega vebinaride vahendusel.

Enamus vebinare on ca 30 min pikkused, kus kõik osalejad saavad esitada ka küsimusi. Mis peamine, juhid saavad häid mõtteid, kuidas tehnoloogia abil oma äri edendada.

Vebinaride kavaga saab tutvuda SIIN.

Kõik vebinarid toimuvad neljapäeviti kell 15.00, seega võid juba kalendris planeerida mõnusa kohvipausi, et tuulutada ajusid heade ideedega.

comments powered by Disqus

Juhtimine Tehnoloogia

Dynamics 365 Business Central on jõudnud Eesti turule

Hea meel on teatada, et BCS Itera alustab iganädalaste live ülekannetega vebinaride vahendusel. Enamus vebinare on ca 30 min pikkused, kus kõik osalejad saavad esitada ka küsimusi. Mis peamine, juhid saavad häid mõtteid, kuidas tehnoloogia abil oma äri edendada. Vebinaride kavaga saab tutvuda SIIN. Kõik vebinarid toimuvad neljapäeviti kell 15.00, seega võid juba kalendris planeerida […]

Eelmine uudis

Juhtimine

Dynamics 365 Business Central sai stardipaugu BCS Itera seminaril.

Hea meel on teatada, et BCS Itera alustab iganädalaste live ülekannetega vebinaride vahendusel. Enamus vebinare on ca 30 min pikkused, kus kõik osalejad saavad esitada ka küsimusi. Mis peamine, juhid saavad häid mõtteid, kuidas tehnoloogia abil oma äri edendada. Vebinaride kavaga saab tutvuda SIIN. Kõik vebinarid toimuvad neljapäeviti kell 15.00, seega võid juba kalendris planeerida […]

järgmine uudis