Uudisvoog:

Tagasi

Dynamics NAV uuendused viimase 6 kuu jooksul

Jagame Teile korra kvartalis kokkuvõttet tootjapoolsetest uuendustest NAV lahendusse, et aidata Teil olla kursis uute võimaluste ja uuendustega.
Soovist pakkuda oma klientidele alati kõige kaasaegsemat töövahendit oma äri juhtimiseks, uueneb ja täieneb NAV kui rahvusvaheline majandustarkvara pidevalt.

Jooksvalt võib uudistega kursis olla www.itera.ee

nav

  • ICS (ostuarvete digiteerimine) 6:01 VIDEO
    Täiendatud on arvete digitaliseerimise funktsionaalsust – kui eelnevalt oli NAV teenus võimeline tuvastama arve päise info, siis nüüd on võimalik automaatselt PDF/JPG formaadist tuvastada ka arvel olevad arveread. Lisaks on olemas ka võimalus lahendust õpetada tundma erinevaid arveid ja sellel olevat infot. Kokkuvõttes kiirendab see arvetega tegelejate tegevust, vähendab vigu jne.
  • E-arved
    Nüüd on saada standard E-arvete liidesed suurimatele EDI operaatoritele nagu Telema, Omniva, Fitek.
  • Lisaks on Microsoft lisanud viimase 6 kuu jooksul ca. 400 parandust/täiendust

 

bi

Dynamics NAV ärianalüüs

Kui seni oli peamiselt analüüside kasutajate tööriistaks Exceli keskkond, siis nüüd on kõik needsamad aruanded kättesaadavad ka läi PowerBI keskkonna. See on mõeldud eelkõige erinevatele juhtidele, kes kasutavad otsuste tegemiseks visuaalset analüüsi ning kes peavad oma KPI-dele ligi pääsema ükskõik kuna ja ükskõik kus.

Kõikidel BI4D analüüsimooduli kasutajatel on võimalik juba täna võtta kasutusele valmispakett standardaruandeid, mis on nähtavad aadressil http://www.bi4dynamics.com/power-bi/

ow

ls_retail

Dynamics NAV jaekaubandus

  1. Kassas saab kassiir näha, millal kliendi poolt soetatud kinkekaart kaotab kehtivuse, nt näiteks kliendil on otse kaupluses võimalus kontrollida kinkekaardi kehtivusaega.
  2. Kinkekaartide lahenduses magnetkaartide kasutamise tugi. Sh saab magnetkaardile raha laadida ja seda maksmisel kasutada.
  3. Kaupade loomise protsesside täiendused:
    • Kaupade loomise töölehe kasutamine on muudetud kasutajasõbralikumaks ja lihtsamaks.
    • Kasutajale on lisatud võimalus kaupu importida kokkuleppelise struktuuriga csv failist.
  4. Kassa täiendused:
    • Kassa optimeerimine, et see töötaks veel kiiremini
    • Päeva lõpetamistegevused nutikamaks
    • Kassas tehingu lõpetamisel on müüjal võimalik valida, kas kassatšekk trükitakse või mitte ehk info saadetakse hoopis e-mailiga.
      Vastavad reeglid saab määrata seadistustega, et kas alati trükitakse vaikimisi tšekk või kassa hakkab müüjalt küsima, mida teha.
    • Kassas on võimalik tehingute registrist vanu tehinguid uuesti e-mailiga kliendile edastada.
    • Uute kassade lisamise või vanade asendamisprotsess on tehtud kordades lihtsamaks.
    • Kassa nupud on muudetud interaktiivseks ehk oskavad kuvada dünaamilist infot. Nt. kui kauplusele tuleb komplekteerimiseks üks või enam Click&Collect tellimust, siis tellimuste loendit avaval nupul kuvatakse jooksvalt tellimuste arvu, mida komplekteerida. Müüja ei pea enam loendis pidevalt kontrollimas käima, kas on miskit komplekteerida või mitte.

f

 

Määratlemata

Director Meediaga Tesla S70 rooli…

Eelmine uudis

järgmine uudis

Tehnoloogia

Dynamics NAV 2017 ON KOHAL!

DIGITALISEERIMINE