Uudisvoog:

Tagasi

BCS Itera raamatusoovitused VOL2

Puhkused on läbi saamas ja paljud lugenud virna häid raamatuid. Tõsiste uudiste vahele ka häid ideid raamatumaailmast meie töötajatelt.
Soovitused VOL1 leiad siit.

 

KAKA JA KEVAD | A.Kivirähk2

BCS Itera müügijuht Leho: “Lisan siis ka ühe raamatu siia nimekirja, mida ma puhkuse ajal vist iga päev lugesin. See oli nii hea, et ma pidin seda kohe valjusti lugema. Ja mõned peatükid olid veel omakorda nii head, et pidin neid mitu õhtut järjest lugema. Ikka kõva häälega. Lisaks harivale funktsioonile oli tal veel üks hea omadus – raamatu õige sihtgrupp jäi sel ajal magama…”

 

 

 

 

 

2

SILMAPILK | M.Gladwell

BCS Itera konsultant Rain: “Elust võetud mõnusate näidetega selgitatakse, kuidas ja mille alusel inimesed tegelikult tähtsaid ostuseid nagu presidendi valimine, auto ostmine, inimeste palkamine jne. teevad. Suur osa selles on meie alateadvusel. Tutvustatakse tegevust nagu „peenlõikumine“, mis on aluseks meie alateadvuses tehtavatele”

 

 

 

 

 

1_23_28054267FILOSOOFILISED JUTUSTUSED | Voltaire

BCS Itera ärijuht Marek: “Omal ajal oli Vaido Kalmu soovitusi, kui tema lemmik. Julgen kindlalt soovitada, kuna on tõesti mõnus ja lihtne lugemine, mis viib sind idamaises stiilis mõtterännakutele.” 

Kaubandus ja laondus

Apoteksgruppen – Dynamics LS NAV pakub lahendust ka apteekidele (inglise keeles)

Eelmine uudis

järgmine uudis

Kaubandus ja laondus

How retail brands can benefit from Snapchat

DIGITALISEERIMINE