Chat

Uudisvoog:

Tagasi

Ülevaade BCS Itera “Äri & IT” seminarist.

11.11.2015 toimus Kultuurikatlas selle aasta üks suursündmuseid – “Äri & IT” seminar juhtidele. Kohal oli üle 200 otsustaja erinevatest ettevõtetest.

1111 üritus

Peamiseks sõnumiks oli jätkuvalt üleskutse investeerida tehnoloogiasse ja võtta ka väljaspool IKT sektorit julgelt kasutusele uusimaid tehnoloogilisi lahendusi.

Praxis juhatuse liige Katrin Pihor rääkis meie klassikaliste majandusharude madalast tootlikkusest.
Kasvavad palgakulud ja madal tootlikkus on perspektiivis meie ettevõtetele lõks, millest ei pruugi ilma tehnoloogiasse investeerimata välja tulla. Lisaks on Eesti ettevõtted innovatsioonivõimekuselt ja uute tehnoloogiate rakendamises maailma vaates üsna kaugel tipust.

Pihor

Mitmed, oma valdkonna juhtivad ettevõtted nagu Microsoft, ASSA Abloy, Elering, Klick Eesti, TransferWise, EAS, Saaremaa Piimatööstus jne, rääkisid oma tehnoloogiainvesteeringute edulugusid.

Microsoft Baltic juht Rain Laane ja ASSA Abloy CFO Signe Hoop rääkisid ärianalüüsi asendamatust rollist oma igapäevatöös. Signe Hoop sõnul oli elu enne ja pärast ärianalüüsi lahendust nagu öö ja päev ning investeeringust tulenev võit on märkimisväärne nii inimeste tööajas, rahas kui ka motivatsioonis.

LSRetil Euroopa müügidirektor Sven Kappe tutvustas trende kaubanduses ning lahendust mida kasutavad maailma juhtivad kaubamärgid nagu Adidas, Puma, Ikea, Starbucks, Finnair ning paljud teised.
Klick Eesti CFO Kaire Koik rääkis, miks nad otsustasid juurutada eelnimetatud lahenduse, kuidas selle kasutuselevõtt sujus ning millised on võidud ja seda just klientide lojaalsust ning lisamüüki arvestades. 

TransferWise personalijuht Kairi Pauskar ja EAS juhatuse liige Sigrid Harjo tutvustasid oma organisatsioonide personalipoliitikat ja hädavajaliku tehnoloogiat personali kaasaegseks juhtimiseks. BCS Itera tutvustas HRM lahendust Dynamics NAV´s.

Saaremaa Piimatööstuse CEO Ülo Kivine ja Telema juht Hele Hammer rääkisid tootmisettevõtete suhetest jaekaubandusega ning tarneahela juhtimisest tehnoloogia abil.

Ernst & Young partner Siim Aben tutvustas investeeringu tasuvust majandustarkva juurutamisel, Elering dispetšertalituse juhataja Jan Lukki Lukin rääkis majandustarkvara Dynamics NAV kasutamisest Eesti elektrisüsteemi talitluse planeerimisel ja juhtimisel. Kuidas Dynamics NAV –i kasutatakse elektriseadmete ohutuks ja töökindlaks lülitamiseks. Alpha GIS tegevjuht Aivo Vard aga tutvustas kaardilahenduste ja visualiseerimise võimalusi majandustarkvaras.

Päeva lõpetas uue Dynamics NAV 2016 tutvustus, kus võtmesõnad on kasutusmugavus, majandustrakvara kõikides seadmetes sh mobiilis, töövoogude planeerimine ja kontroll ning analüütika. 

Slaidid ja pildid leiad SIIT!

 

Äriteenindus

Halduslahendus = suurem pilt.

Eelmine uudis

järgmine uudis

Juhtimine

BCS Itera ja Klick Eesti AS toetavad jõuludel noori!

DIGITALISEERIMINE