Uudisvoog:

Tagasi

BCS Itera ja Klick Eesti AS toetavad jõuludel noori!

Käesoleval aastal otsustas BCS Itera meeskond teha suurema kinkide jagamise asemel kingituse Tallinna Vaimse Tervise Keskuse (www.vaimnetervis.ee) vastavatud Iru noortemajale. Meie kutsega liitus ka Klick Eesti AS (www.klick.ee), kes annab omalt poolt arvutid ja BCS Itera, kes hangib vajalikke sporditarbeid! 

Esimesed 18 noKlickort tulevad majja oktoobri lõpus, hetkel tehakse ettevalmistusi ja sisustatakse maja.
Kuna tegemist on alles loodava teenusega, on hoonesse vajalik veel soetada mitmeid asju, mis noorte jaoks on olulised. Asutusele on olulised kõik toetajaid, kuna riiklik teenuse rahastus ei kata sisustust ja vahendeid.

BCS Itera ja Klick Eesti AS kingivad kaks lauaarvutite komplekti, kus noored saaksid iseseisvalt sobivat töökohta otsida, õppetöid teha või osaleda kognitiivsete võimete arendamise programmis. 

Teine oluline teema on spordisaali sisustamine, milles samuti kaasa aitame! 
Olemas on saal ja mõned jõusaali seadmed, kuid puudu on treeningmattidest ja hantlitest.
Saalis hakkavad toimuma igapäevased treeningud, paar korda nädalas hakkab ka jõusaali instruktor kohapeal juhendamas käima. Liikumine ja tervislik toitumine on üks läbivatest teemadest, millega seal majas tegeletekse (lisaks psühholoogilisele abile), et tagada noortele parim võimalik taastumine haigusest.

Kui tahad meie ettevõtmisega kaasa lüüa, siis anna märku ja teeme koos midagi olulist ja elu muutvat!
Aitame noored uuele elule!

26032_1286686818495_7989713_n

Juhtimine

Ülevaade BCS Itera “Äri & IT” seminarist.

Eelmine uudis

järgmine uudis

Määratlemata

BCS Itera meestepäev

DIGITALISEERIMINE