Uudisvoog:

Tagasi

Microsofti uus opsüsteem Windows 10 on üleilmselt kättesaadav

Windows 10 on alates tänasest kvalifitseeritud Windows 7 ja Windows 8.1 kasutajatele tasuta kättesaadav 190-s riigis üle maailma. Samuti on Windows 10 nüüdsest saadaval Microsofti veebipoes ja edasimüüjate juures. Windows 10 toob muuhulgas kaasa uue veebibrauseri Microsoft Edge’i ja biomeetrilise tuvastamise Windows Hello. Samuti Continuum-funktsionaalsuse, mis võimaldab mugavalt muuta kasutuskogemust töölaua ja puutetundliku ekraani vahel. Uued Windows 10-ga seadmed Ordilt on Eestis müügil alates tänasest. Rahvusvaheliste tootjate Windows 10-ga seadmed jõuavad Eesti poodidesse alates septembrist. 

Ühes Windows 10-ga läheb Microsoft üle teenusepõhisele mudelile Windows as a Service, mis tähendab, et Windows 10 on alati uusim Microsofti opsüsteem ning seadmed mis on kord uuendatud Windows 10-le, saavad ka edaspidi opsüsteemi uuendusi kogu seadme elutsükli vältel täiendava tasuta.

„Windows 10 on igas mõttes uudne selle arenduse algusest peale. Uue opsüsteemi loomisprotsessis jälgisime hoolega enam kui 5 miljoni Windows Insider’i tähelepanekuid ja tagasisidet. Peale selle on Windows 10 kättesaadav teenusena ning üleminek on kasutajatele tasuta,“ ütles Terry Myerson, Microsofti Windowsi ja Seadmete Grupi juht. „Windows 10 muudab arvuti või nutiseadme kasutamise veel personaalsemaks ja turvalisemaks. Ühes partneritega soovime pakkuda kasutajatele seni parimat Windowsi kogemust, mis võimaldab nii üksikindiviididel kui ka suurtel organisatsioonidel edu saavutada ja oma unistused ellu viia,“ lisas Myerson.

Juhtimine

Culture eats your structure for lunch

Eelmine uudis

järgmine uudis

Kaubandus ja laondus

e-COMMERCE AND THE FUTURE OF RETAIL: 2015 [SLIDE DECK]

DIGITALISEERIMINE