Uudisvoog:

Tagasi

Majandustarkvara juurutaja BCS Itera äri kasvas 24%

Tallinn, 23. märts – Majandustarkvaralahendusi turustava ja juurutava BCS Itera 2014. aasta auditeeritud käive oli ca 2,6 miljonit eurot. Võrreldes eelnenud aastaga kasvas ettevõtte käive ca 24 protsenti.

imageedit_2_9915239885

BCS Itera tegevjuhi Erko Tamuri sõnul tagas edu pikaajaline ja järjekindel tegevus ettevõtete majandustarkvaralahenduste elluviimisel ning nõustamisel.

„Eestis ja Baltikumis tegutsevad ettevõtted on jõudnud arengujärku, kus arukad IT-investeeringud hakkavad reaalselt mõjutama konkurentsis püsimist. Täna tehtavad investeeringud majandustarkvaralahendustesse aitavad ettevõtetel rahvusvahelises konkurentsis olla märksa elujõulisemad ja tagada pikaajalisem jätkusuutlikkus, ” lisas Tamuri.

Ettevõtte poolt müüdud majandustarkvara käive kasvas ca 34% ja teenuste käive kasvas ca 18% võrreldes eelneva aasta sama perioodiga.

Microsoft Dynamics NAV on maailmas üha enam tunnustatav majandustarkvaralahendus. Meie hinnangul on tegemist kõige optimaalsema ärirakendusega siinsetele keskmistele ja kesk-suurtele ettevõtetele. See teadmine leiab üha enam kinnitust ka kohalikul turul,” kommenteeris BCS Itera turundus- ja müügijuht Marek Maido.

BCS Itera keskendub tootmis-, lao-, logistika-, jaekaubandus- ning äriteenindusettevõtete teenindamisele majandustarkvara lahenduste valdkonnas. Ettevõte on tuntud ka kui mitmete erinevate vertikaallahenduste maaletooja Eestis.

BCS Itera on suurim ja pikaajalisem Microsoft Dynamics NAV lahenduste juurutaja Eestis omades rahvusvaheliste lahenduste Dynamics NAV ja LS Retail lokaliseerimisõigusi ning kohustusi siinsel turul.

Ettevõttes töötab täna 48 vastava vadlkonna konsultanti.

Kaubandus ja laondus

App laiendab kaupmehe äri üle maailma

Eelmine uudis

järgmine uudis

Tehnoloogia

Dynamics perekonna lahenduste kasutajate arvud

DIGITALISEERIMINE