Uudisvoog:

Tagasi

Dynamics NAV 2016 arengukava – Statement of Directions

Microsoft on koostanud järjekordse traditsioonilise Statement of Directions (SoD) dokumendi Dynamics NAVi kohta, mis annab kiire ülevaate olemasolevast NAVi versioonist ja Microsofti plaanidest järgmise versiooniga. Usume, et NAVi kasutajate jaoks on oluline saada kindlust, et NAV lahendus areneb pidevalt ning seda ka seekordse SoD dokumendiga antakse.

Kuigi hetkel käivad aktiivselt Eesti turul NAV2015 versiooni juurutused ja versioonivahetused, siis Microsoft annab ka esimesed vihjed, mida uut on oodata aasta lõpus saabuva uue versiooni (hetkel tuntud koodnimetuse „Corfu“ all) puhul:

  • töövoogude haldamine on funktsionaalsus, mida ka paljud meie kliendid on küsinud. See võimaldab erinevate teavituste ja visualiseerimise teel muuta konkreetses töölõigus tehtavad tegevused efektiivsemaks – keegi ei unusta ära, mida ja mis järjekorras ta tegema peab või mis hetkel peab teatud muutustele reageerima jne
  • paberil oleva dokumentatsiooni lihtsam ja kiirem integreerimine NAVi töövoogu e võimalus paberdokumente skaneerida otse NAVisse ja siduda need konkreetsete NAVi dokumentidega
  • tänapäeval ei möödu ühtegi projekti, kus NAVi ei tule liidestada teiste süsteemidega. Ühe uuendusena soovitakse liidestamisprotsess teha lihtsamaks ja kiiremaks
  • muud kasutamist lihtsustavad uuendused

NAV uus

Kaubandus ja laondus

Klientide ootused OMNI kaubandusele ja tegelikus.

Eelmine uudis

järgmine uudis

Juhtimine

Kliendi edu on meile tähtis – juhtimiskonsultatsiooni roll

DIGITALISEERIMINE