Uudisvoog:

Tagasi

Uus CRM valdkonna koduleht www.crmlahendused.ee!

BCS Itera on juba mõnda aega pakkunud klientidele ERP, BI ja HRM lahenduste kõrval ka Dynamics 365 Sales kliendihalduse erilahendust. Toetamaks kliendi teekonda lahenduse valikul oleme avanud ka uue kodulehe crmlahendused.ee.

Kodulehele tutvustame kahte võimaliku valikut –  ERP koos CRM funktsionaalsusega ja CRM kui täiendav lahendus.

Microsoft CRM erilahendus Dynamics 365 Sales on neile, kes vajavad parimat ja võimekamat kliendihaldust. Lahendust saab liidestada erinevate majandustarkvaradega või võtta kasutusele eraldiseisvana. Salesi kasutavad nii keskmised kui ka väga suured ettevõtted just tänu rikkalikule funktsionaalsusele, aga ka paindlikule seadistuse võimalusele.

Microsoft ERP ehk majandustarkavara Dynamics 365 Business Central ja selle CRM moodul sobib neile, kes otsivad terviklahendust ettevõtte äriprotsessidele. Kui Sinu ettevõte vajab kogu tarneahelat katvat majandustarkvara koos CRM mooduliga, siis pakub Dynamics 365 Business Central kõige kaasaegsemat võimalust äri juhtimiseks.

Proaktiivne müük, motiveeritud meeskond ja õnnelik klient.

 

Äriteenindus

Arveldamisest taristuettevõttes

Eelmine uudis

järgmine uudis

Määratlemata

Liitu BCS Itera meeskonnaga!

DIGITALISEERIMINE