Uudisvoog:

Tagasi

Sõnum Industry 4.0 konverentsilt – “Puudulik infosüsteem on tööstuse arengupidur”

Allikas toostusuudised.ee

Rahvusvahelisel konverentsil Industry 4.0 sõnas Wolf Grupi juhatuse esimees Jaan Puusaag, et üheks Eesti tööstusettevõtete arengupiduriks võib olla puudulik infosüsteem.

„Ka meie alustasime Exceli tabelitega, kuni need kasvasid üle pea. Täna oleme juurutanud ERP-süsteemi (ressursiplaneerimise süsteem), mis on esimene suur samm tootmise juhtimise digitaliseerimises. Meie kogemus süsteemi juurutamisel oli, et süsteemi litsentsitasud on vaid umbes pool kogukuludest ning eluliselt oluline on omada tugevat projektijuhti, kes süsteemi ellu viib. Meie jaoks oli üllatus, et IKT arengut muidu väga toetav EAS ei toeta ERP süsteemide juurutamist Eesti tööstusettevõtetes. Usun, et siia peaks kindlasti tulema muudatus,” selgitas Puusaag.

Tehnoloogia

Elektrooniline dokumendivahetus – OpusCapita liides NAV´le!

Eelmine uudis

järgmine uudis

Kaubandus ja laondus

Kas IT tapab jaekaubanduse?

DIGITALISEERIMINE