Uutisvirta:

Takaisin

NAV:in integraatio muiden Microsoftin tuotteiden kanssa

Toiminnanohjausjärjestelmän ydin on sen tietokanta. Tietokanta määrittelee, missä muodossa tieto syötetään ja miten se säilytetään. Office sen sijaan on työkalu, joka antaa vapaat kädet tiedon kanssa työskentelyyn. Ohjelmisto on hyvin yleinen, sillä se on helppokäyttöinen ja hyvin ymmärretty.

Microsoft Dynamics NAV:in ja Officen yhteistoiminnan avulla Microsoft tarjoaa uusia keinoja tehdä päivittäisestä työstä entistä kätevämpää ja tehokkaampaa.

 

 

Esimerkkejä:

        NAV:ista on mahdollista siirtää tietoa suoraan Exceliin prosessoitavaksi ja analysoitavaksi. On myös mahdollista siirtää tietoa takaisin Excelistä NAV lokiin.

        Wordin käyttäjäystävälliset muotoilutyökalut on intergroitu Dynamics NAV:n kanssa. Kun avaat sivujen asettelu -välilehden, Word-asiakirja tulee näkyviin linkkien kanssa, jotka ovat NAV:in tiedoista. Tietokenttiä on mahdollista liikuttaa, poistaa ja lisätä. Lisäksi on mahdollista muuttaa sivujen asettelua ja tekstiä kuten Wordissa.

 

 

        Voit linkittää tietoa OneNotesta tiettyyn yhteyshenkilöön tai asiakkaaseen yksinkertaisesti vain avaamalla sen NAV:ista.

 

 

        Tai tässä tapauksessa, mikäli asiakas haluaa määritellä jotakin viimeisen tilauksen kohdalla ja myös mainita asiakirjan numeron sähköpostissaan. Outlook tunnistaa asiakirjan NAV:issa numeron avulla ja löydettäessä näyttää numeron sähköpostilinkissä. Linkkiä painamalla käyttäjä ohjautuu asiakirjaan toiminnanohjausjärjestelmässä.

MS Office ja Dynamics NAV tarjoavat nämä ja monta muuta integrointi vaihtoehtoa. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää aiheesta, voit kysyä tiimiltämme tai vierailla sivustollamme https://nav365.fi/

 

Liikkeenjohto

Kiinteistöjen hallinta – Soft4RealEstate

Eelmine uudis

järgmine uudis

Liikepalvelut Liikkeenjohto

Koulutus on yhtä tärkeä osa ERP-ratkaisuja kuin käyttöönotto