Chat

Uudisvoog:

Tagasi

UUDISED ja KAMPAANIAD! Tasuta e-arved, HRM ärianalüüs, proovi andmelao võlusid ja liitu reaalajamajandusega!

Suvi on küll kätte jõudnud, aga meie ärid töötavad edasi. Kuna paljudel ettevõtetel on mõnevõrra rahulikum periood, siis just nüüd on õige aeg võtta kasutusele uusi nutikaid lahendusi ja digitaliseerida oma protsesse.

 

UUDISED ja KAMPAANIAD! Tasuta e-arved, HRM ärianalüüs, proovi andmelao võlusid ja liitu reaalajamajandusega!

KAMPAANIAD

 

E-arvete kampaania

 

Mitmed ettevõtted on juba avastanud e-arvete kasutuselevõtu eelised – vähendab käsitööd, kiirendab protsesse, parandab täpsust, muudab arvete haldamise lihtsamaks, suurendab töötajate rahulolu ja on reaalajamajanduse alustalaks. Alates 2024. aastast seavad mitmed Euroopa Liidu liikmesriigid B2B e-arved kohustuslikuks. Samuti on Eestis plaanis anda kõigile äriregistris e-arve vastuvõtjana registreeritud ettevõtetele õiguse nõuda kauba või teenuse osutamisel teiselt ettevõttelt e-arvet.

BCS Iteral on Dynamics 365 Business Central ja NAV kasutajatele koos Eesti suurimate e-arve operaatoritega, nagu Finbite, UnifieldPost ja Telema, suurepärane pakkumine. Paigaldame teile lahenduse, aitame seadistada vastavalt kampaania tingimustele* majandustarkvaras operaatori ja saate kasutada esimesed 3 kuud tasuta e-arvete standardmoodulit e-arvete saatmisel ja vastuvõtmisel.

*Küsi BCS Iterast täpsemalt kampaania tingimuste ja võimaluste kohta.

Lisavõimalusena paigaldame Business Centrali kasutajatele kogu reaalajamajanduse paketi, kus teil on soovi korral võimalik kasutusele võtta hulgaliselt lisafunktsionaalsust. Nende kasutusele võtmine ja kasutamine ei ole kampaania osa.

VAATA SEMINARI SALVESTUST

 

Andmelao kampaania (NAV, Business Central, AX, FO kliendid)

 

Anna märku ja BCS Itera paigaldab andmelao ning pakub prooviperioodi.  LOE KAMPAANIAST SIIT

100 aruannet tasuta proovimiseks
Tegemist on andmelao lahendusega, mis seadistatakse ettevõttele mõne päevaga, olenemata ettevõtte suurusest, tööstusharust või keerukusest. BI4Dynamics toetab kõiki Microsoft Dynamicsi versioone ja juurutusi nii pilves kui ka teie ettevõtte taristus. Lahendus pakub väljundina Power BI ja Exceli põhist aruandlust.

Parim viis tutvuda andmelao võimalustega on seda testida oma ettevõtte andmetel. Selleks pakume võimalust kahe kuu jooksul tasuta kasutada andmelao lahendust, näha aruandluse võimalusi ja ulatust. Teie kasutada on üle 100 standardaruande, mis katavad ära enamuse teie ERP lahenduse mooduleid (ost, müük, ladu, võlgnevused, finants jne). Vajadusel saab ka ise raporteid juurde teha.

VAATA SEMINARI SALVESTUST

 

UUDISED

 

Ärianalüüsi moodul HRM lahendusele HRM4Baltics (Palk365 ja Personal365)

 

VAATA TOOTELEHTE

HRM4Baltics ärianalüüsi moodul on Business Central majandustarkvara platvormil asuva HRM4Baltics palga- ja personali lisamoodul.  Lahenduse kasutuselevõtt on kiire ja lihtne.

Kuna HRM4Baltics lahendust kasutavad paljud tuntud Eesti keskmised ja suurettevõtted, siis ka nende tagasiside põhjal on tehtud enamus aruanded ja mõõdikud. Teine ja mitte vähem oluline aspekt on, et väga lihtsalt on võimalik luua täiendavaid ettevõtte põhiseid aruandeid. Tegemist on graafilise ja lihtsasti loetava ülevaatega ettevõtte palga- ja personaliandmetest, mille väljundiks on Power BI lahendus.

Ärianalüüsis kasutatavaid andmeid on võimalik majutada nii kliendi enda infrastruktuuris või selle puudumisel BCS Itera HRM ärianalüüsi serveris. Rohkem infot leiab palk365.ee kodulehelt palk365.ee 

VAATA SEMINARI SALVESTUST

 

Reaalajamajanduse Pakett Business Central kasutajatele – suur digitaliseerimise pakett!

 

BCS Itera pakub paketiga Business Central majandustarkvarale integreeritud reaalajamajanduse funktsionaalsust, mis võimaldab kasutada digitaliseeritud andmevahetust RIIGI, PANKADE ja teiste ETTEVÕTETEGA.

Aastate pikkuse kogemuse põhjal on kujunenud kindlad ettevõtte efektiivsust ja konkurentsivõimet toetavad vajadused, mis on antud paketi raames liidetud üheks tervikuks.

VAATA KOGU FUNKTSIONAALSUST
VAATA SEMINARI SALVESTUST

Palk ja personal

HRM4Baltics uuendused

Eelmine uudis

järgmine uudis

Juhtimine

Efektiivse organisatsiooni alustalad

DIGITALISEERIMINE